ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Cafeaua Gano este o cafea premium obținută din boabe de cafea Arabica de înaltă calitate, îmbogățită cu extract de Ganoderma lucidum.
Cafeaua Gano oferă multiple beneficii, printre care: susținerea sistemului imunitar, promovarea stării de bine și a energiei, susținerea funcției cognitive și antioxidante puternice.
Prepararea cafelei Gano este similară cu cea a cafelei obișnuite. Se pune un plic într-o cana de 100-200 ml peste care se pune apă caldă. Cafeaua se poate face mai concentrată, în funcție de gustul preferat. Important este că apa sa nu depășească 60 grade C pentru a nu distruge proprietățile ganodermei.
Da, cafeaua Gano poate fi consumată de majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să consulți medicul înainte de a începe orice supliment alimentar sau regim alimentar nou.
Da, poți adăuga îndulcitori sau alte aditivi în funcție de preferințele tale personale. Totuși, pentru a beneficia în totalitate de proprietățile cafelei Gano, este recomandat să o consumi simplă.